Onze Diensten 2017-06-23T14:17:31+00:00

Smartfanpage Diensten

Ben je overtuigd van de kracht van onze tool, maar heb je niet de tijd of expertise om de uitvoering te doen?
Wij helpen je graag! Bekijk hieronder wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Campagnecreatieeerstefoto

Wil je graag een campagne starten, maar heb je te weinig tijd? Laat ons een campagne voor je opzetten! We kijken samen met jou naar jouw product en doelstelling. Als we jouw doelstelling helder hebben, dan selecteren we samen met jou de juiste doelgroep, zetten we verschillende advertenties op en ontwerpen we voor jou een converterende leadgenerator.

Dit hele proces zal compleet gemeten en geoptimaliseerd worden gedurende de afgesproken periode. Al onze campagnes zijn gericht op conversie. Je krijgt dus tussentijds en aan het einde een mooi rapport van wat jouw campagne gekost en opgeleverd heeft. Zo heb je ook meteen inzicht in hoe Facebook adverteren werkt en hoe jij dit kunt inzetten!

Meer informatie
payperlead

Het is heel simpel, jij zet ons volledig aan de knoppen en je ziet de leads binnenstromen. We spreken een vast bedrag af per lead, en wij doen er alles aan om binnen deze leadprijs te blijven. De kosten per lead zijn afhankelijk van jouw aanbod, doelgroep en kwaliteit van de lead. We starten altijd met een testbudget waarmee wij een aantal weken adverteren. Daarna hebben we een evaluatie waarin we de prijs per lead afspreken.

Belangrijk! Dit niet het standaard pay per lead model wat je gewend bent van andere partijen. Daar worden leads vaak verkregen middels enquêtes, spaarprogramma’s of winacties. Wij hechten echter veel waarde aan de kwaliteit van de leads. Daarom zetten wij de campagne op én adverteren onder jouw naam en merk. De bezoeker is dus meteen bekend met jouw merk.

Meer informatie
advertentiebeheer

Ben je niet bekend met Facebook advertentiebeheer? Heb je niet de tijd om je advertenties te testen en optimaliseren? Geen zorgen! Wij nemen jouw advertentiebeheer over tegen een vast bedrag per maand. Wij blijven voor jou adverteren en leads verzamelen én sturen je wekelijks een rapportage op. Alles wordt uit handen genomen en we zorgen er dagelijks voor dat jou advertenties nóg beter lopen.

De concrete werkzaamheden en doelen hangen natuurlijk af van jouw product en wensen. Neem dus vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Inmiddels hebben we al meer dan 1400 landingspagina’s gelanceerd met onze eigen marketing tool!

Doelgroepselectie

De juiste personen bereiken is essentieel. Door onze ervaring weten wij altijd jouw relevante doelgroep te selecteren. Je betaalt dus niet voor impressies waar je niks aan hebt.

Advertentie

De advertentie en boodschap moeten aansluiten bij jouw doelgroep. Wij zorgen altijd voor een aantrekkelijke advertentie die meteen de aandacht van jouw potentiële klant grijpt.

Leadgenerator

Via de advertentie komt de bezoeker op jouw landingspagina. Hier vindt de conversie plaats. De bezoeker laat zijn gegevens achter en geeft dus aan interesse te hebben in jouw product.

Datagedreven 

Een kleine verandering in kleur, afbeelding of tekst kan grote gevolgen hebben voor de resultaten van jouw advertentie. We zijn dus continu bezig met optimaliseren om voor jou de kosten per conversie zo laag mogelijk te houden!

Case studies

gossimijne-db

Extra exposure voor nieuwe vestiging van Gossimijne

mark-bongers

Meer publiek voor de webinars van Mark Bongers

sport-met-een-voordeel

Een doorlopende campagne voor Koopjesdrogisterij

stichting-stop-bewust

Meer leads voor Stichting Stop Bewust

“Door de A/B testen en optimalisatie technieken van Smartfanpage haal ik nu 3x zoveel resultaat uit mijn advertenties” 

profielrefmarkvanhees

Mark Verhees – Voor Positiviteit