/FAQ
FAQ 2017-06-23T14:46:06+00:00

FAQ Smartfanpage

Algemene info:

Smartfanpage is een online marketing tool waarmee je gemakkelijk en snel jouw eigen campagnes maakt. Aan de hand van templates kun je zelf landingspagina’s, quizzes of contests maken om daarmee leads te verzamelen en meer zichtbaarheid voor jouw merk te creëren. Ook zonder programmeer-, design- of marketingkennis kun jij direct aan de slag.

Smartfanpage biedt vele bewezen templates waar designers en marketeer al over nagedacht hebben. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw huisstijl, afbeeldingen en content in het template plaatsen. Binnen een handomdraai heb je een professionele marketingcampagne online staan!

Je bedrijfswebsite biedt al jouw bedrijfsinformatie: handig en noodzakelijk! Maar wil jij een specifieke actie communiceren en ervoor zorgen dat jouw bezoeker een bepaalde actie onderneemt, dan zorgt deze informatie alleen maar voor afleiding. Zorg er daarom voor dat jij een specifieke pagina hebt die enkel ingericht is op de actie.

Publiceren is mogelijk op zowel je facebook bedrijfspagina als op een neutraal domein. Kies je voor het publiceren op web? Dan verschijnt jouw pagina op: toppage.io/jouwcampagnenaam.
Wil je jouw pagina graag binnen je eigen website tonen? Geen probleem! Neem contact met ons op en we regelen het voor je!

Met het starten van de trial ga je nergens mee akkoord. De trial is geheel vrijblijvend. Je geeft ons hiermee alleen de kans om jou te overtuigen van de vele mogelijkheden die Smartfanpage te bieden heeft.

Je kunt zelf kiezen of je het abonnement voor een jaar of voor een maand afsluit. Het maandabonnement kun je maandelijks opzeggen. Indien je de keuze maakt voor het jaarlijkse abonnement, zullen we na een jaar contact met je opnemen om je volgende termijn te bespreken.

Vul simpelweg je gegevens in om een account aan te maken. De eerste 14 dagen zijn altijd gratis. Daarna zullen we je vragen of je een abonnement wilt afsluiten.

Templates Bewerken:

Een Smartfanpage bestaat uit één of meerdere pagina’s die jij geheel naar wens kunt aanpassen. De pagina’s zijn altijd zo ingericht dat ze jou helpen met het verzamelen van leads.

In de template store kies je een template uit op basis van je doelstelling. Door op het ‘oogje’ te klikken, krijg je een snelle preview van de template. Heb je de juiste template gevonden? Klik dan op ‘use now’ om te bewerken. De editor is voor iedereen gebruiksvriendelijk ingericht. Kom je er niet helemaal uit of zijn er bepaalde dingen onduidelijk? Vraag dan een livedemo aan!

Maak je geen zorgen over het opslaan van je instellingen. We hebben een autosaver ingebouwd die er altijd voor zorgt dat jouw aanpassingen bewaard blijven.

Ja, dit is mogelijk! Ga naar je dashboard en druk hier op het pijltje naast jouw campagne. Daar kun je op ‘edit’ klikken en aanpassen wat je wilt.

Publiceren:

Als je helemaal klaar bent met het bewerken van je campagne kun je bovenin de pagina op ‘preview & publish’ klikken. Je ziet dan eerst hoe jouw pagina er op mobiel en tablet uitziet. Een stap verder in het proces kun je de campagne publiceren.
Je kunt ervoor kiezen om deze op web te publiceren of op jouw Facebook bedrijfspagina. Kies je voor het publiceren op web? Dan komt jouw pagina op deze URL: toppage.io/jouwcampagnenaam. Wil jij jouw pagina graag binnen jouw eigen site tonen? Geen probleem. Neem contact met ons op en we regelen het voor je!

Zolang als jij zelf wilt of totdat jouw abonnement verloopt. Je kunt een pagina zelf offline halen door deze te ‘unpublishen’ in jouw dashboard.

Deze gegevens vind je terug in de report sectie van jouw profiel. Je kunt er ook voor kiezen om de leads per mail te ontvangen. Ga dan naar ‘mail form’ en vul je gegevens in bij ‘send mail with lead to’.