/Over ons
Over ons 2017-06-23T14:54:34+00:00

Eenvoudig online campagnes maken.

Sinds de oprichting van Smartfanpage in 2014 hebben we altijd een heldere missie gehad. Iedere ondernemer of marketeer moet in staat kunnen zijn om een online campagne te kunnen starten zonder tussenkomst van een designer of een programmeur.

Koen van de Wetering
Koen van de WeteringOprichter
Als oprichter en CEO is Koen de ultieme samenbindende factor. Zijn enthousiasme en onnavolgbare neus voor kansen maken hem een overtuigd ondernemer en aanvoerder van Smartfanpage.
Roel Selten
Roel SeltenSales manager
De hands-on mentaliteit van Roel zorgt ervoor dat zaken op een juiste manier worden aangepakt en afgerond. Naast zijn actieve betrokkenheid bij de ontwikkeling van nieuwe templates, zorgt Roel ervoor dat de operatie blijft draaien.
Start nu 14 dagen gratis

Wil je snel online campagnes maken?

Maak binnen 5 minuten landingspagina's, quizzes, en contests.
Start nu 14 dagen gratis

Ons team

Henrik van Duijnhoven
Henrik van DuijnhovenDesigner
Henrik is het creatieve en artistieke geweten van Smartfanpage. Zijn ideeën over vormgeving en interaction design zijn gestoeld op de overtuiging dat een goed ontwerp vooral duidelijk is en geen uitleg behoeft.
Souvik Bose
Souvik BoseCTO
Souvik is als technologie-architect verantwoordelijk voor de gebruiksvriendelijke en onderscheidende functionaliteit van Smartfanpage. Om en om vanuit India en Nederland bepaalt en vertaalt hij de wensen naar zijn team van programmeurs en ontwikkelaars.
Marc van der Wielen
Marc van der WielenMarketing
Marc is marketeer en ondernemer met een langjarige staat van dienst. Zijn analytisch vermogen en scherp inzicht in marktontwikkelingen leiden tot onderscheidende positioneringen en marketingkeuzes die een verschil maken.
Roy van den Akker
Roy van den AkkerFront-end Developer
Roy is onze gedreven multimedia en design stagiaire. Roy zorgt ervoor dat onze templates en de editor zelf er gelikt uitzien. Met zijn oog op gebruiksvriendelijkheid en conversie houdt hij Smartfanpage makkelijk en de templates succesvol.
Koushik Roy
Koushik RoyDeveloper
Koushik heeft zijn sporen verdiend als developer. Hij stond aan de wieg van vele websites en applicaties. Zijn ervaring leidt ertoe dat hij technische oplossingen realiseert die ook daadwerkelijk relevant zijn en een bijdrage leveren aan de kwaliteit van site en templates.
Tanumay Pal
Tanumay PalDeveloper
Tanumay is een veelzijdig en getalenteerd front-end designer die moeiteloos de brug vormt tussen de creatieve concepten van Henrik en de back-end eisen die verlangd worden door Koushik en zijn team.