//Aankondigen nieuwe locatie Gossimijne
Aankondigen nieuwe locatie Gossimijne 2017-02-21T14:54:44+00:00

Project Description

Landingspagina voor aankondiging nieuwe locatie Gossimijne

Loading...

Gossimijne is een restaurantketen die op dit moment 6 vestigingen heeft. Het 6e en nieuwste restaurant heeft een prachtige locatie in Den Bosch. De vraag vanuit Gossimijne was of wij hen konden helpen met het onder de aandacht brengen van deze nieuwe vestiging.

Door middel van een campagne op Facebook (zonder budget) konden deelnemers kans maken om aanwezig te zijn op de voorproefavond in dit nieuwe restaurant. Dit deden ze door zichzelf aan te melden en 3 vrienden uit te nodigen om zichzelf ook aan te melden. Deze vrienden konden ze onder andere uitnodigen via WhatsApp. Uit alle aanmeldingen werden 5 winnaars gekozen. Al snel zorgde dit voor een verspreiding van de campagne en tot een slotsom van 1669 conversies op 952 clicks!

Bekijk hier de volledige case

Behaalde resultaten

  • Aantal behaalde conversies: 1669
  • Conversie afkomstig van 952 clicks
  • Kosten per lead voor het promoten van de vestiging: €0,00
  • Naar aanleiding van de campagne hebben 1669 mensen deelgenomen én hun gegevens achtergelaten

Van advertentie naar conversie

gossimijne-2

De getoonde landingspagina kun je met Smartfanpage heel snel en makkelijk zelf maken. Iedereen kan het! Je kunt direct zelf starten met onze gratis 14 dagen trial of je kunt een gratis demo aanvragen.

Vraag hier een gratis demo aan
Koen van de Wetering

Koen van de Wetering

Ik ben Koen van de Wetering en het is mijn drijfveer om met de softwaretool Smartfanpage andere ondernemers te helpen bij de ontwikkeling en realisatie van online marketing- en salescampagnes voor meer klanten en omzet.
Koen van de Wetering

Leave A Comment