//Parkzicht Wonen & Werken: een landingspagina voor vastgoed
Parkzicht Wonen & Werken: een landingspagina voor vastgoed 2017-02-21T14:54:44+00:00

Project Description

Parkzicht Wonen & Werken: een landingspagina voor vastgoed

Loading...

Grondvest Onroerend Goed B.V. heeft in Uden het vastgoedproject Parkzicht wonen en werken opgezet. Hierbij worden verschillende units gecreëerd waarbij wonen en werken makkelijk en comfortabel gecombineerd kunnen worden.

Om de units onder de aandacht van mogelijke kopers of huurders te brengen, hebben we een landingspagina gemaakt. Deze werd via een Facebook-advertentie verspreid. Aan het eind van de campagne waren er 28 mensen die informatie hadden opgevraagd. Van hen zijn er uiteindelijk 8 die de mogelijkheden van de aankoop van één van de units serieus zijn gaan onderzoeken.

Bekijk hier de volledige case

Behaalde resultaten

  • Aantal behaalde leads: 28
  • 12% van de gebruikers die op de pagina komen vraagt meer info aan
  • Naar aanleiding van de campagne zijn er potentiële kopers

Van advertentie naar conversie

parkzicht-wonen-werken

De getoonde landingspagina kun je met Smartfanpage heel snel en makkelijk zelf maken. Iedereen kan het! Je kunt direct zelf starten met onze gratis 14 dagen trial of je kunt een gratis demo aanvragen.

Vraag hier een gratis demo aan
Koen van de Wetering

Koen van de Wetering

Ik ben Koen van de Wetering en het is mijn drijfveer om met de softwaretool Smartfanpage andere ondernemers te helpen bij de ontwikkeling en realisatie van online marketing- en salescampagnes voor meer klanten en omzet.
Koen van de Wetering

Leave A Comment