//Vrachtwagenchauffeurs werven via Facebook
Vrachtwagenchauffeurs werven via Facebook 2017-02-21T14:54:47+00:00

Project Description

Vrachtwagenchauffeurs werven via Facebook

Loading...

Een transportbedrijf in Veghel was door een uitbreiding van het wagenpark naarstig op zoek naar nieuwe vrachtwagenchauffeurs. Om de beste kandidaten te vinden is een quiz opgezet. Hierin werd op basis van vragen over de eigenschappen en kwaliteiten van nieuwe chauffeurs gekeken in hoeverre de kandidaat en het transportbedrijf met elkaar matchten.

De quiz werd door middel van een Facebookcampagne verspreid en bleek een groot succes. In totaal hebben 245 mensen de quiz ingevuld en hun gegevens achtergelaten. Hiervan hebben 20 mensen daadwerkelijk gesolliciteerd en zijn er 3 nieuwe vrachtwagenchauffeurs aangenomen.

Bekijk hier de volledige case

Behaalde resultaten

  • Aantal behaalde conversies: 245
  • 8% van de mensen die hun gegevens achterlieten, heeft gesolliciteerd op de functie van vrachtwagenchauffeur.
  • Kosten per conversie: €0,80
  • Aantal nieuwe vrachtwagenchauffeurs dat is aangenomen: 3

Van advertentie naar conversie

Vrachtwagen-chauffeur

De getoonde quiz kun je met Smartfanpage heel snel en makkelijk zelf maken. Iedereen kan het! Je kunt direct zelf starten met onze gratis 14 dagen trial of je kunt een gratis demo aanvragen.

Vraag hier een gratis demo aan
Koen van de Wetering

Koen van de Wetering

Ik ben Koen van de Wetering en het is mijn drijfveer om met de softwaretool Smartfanpage andere ondernemers te helpen bij de ontwikkeling en realisatie van online marketing- en salescampagnes voor meer klanten en omzet.
Koen van de Wetering

Leave A Comment